şubat, 2020

13şub14:0016:002020 YILININ ETKİLERİ

Daha fazla

Etkinlik Detayları

 

  • 2020 Yılına Genel Bakış

Yeni bir yıla hazırlanırken, gelecek senenin olası etkilerini bilmek seneye 1-0 önde başlamak gibi bir şey. Büyük kararlar vermek , yeni senenin değişim rüzgarlarına ayak uydurabilmek, kendini tanıyabilmek, hedeflerini belirleyebilmek için az da olsa önünü görebilmek….

Bu farkındalık sene içinde, hayatımızı kolaylaştırıp, hayata bakış perspektifimizi arttırıp sene içinde güvenle gezinmemizi sağlamaz mı?

  • 2020 Feng Shui Enerjilerinin Mekânlarımıza Etkisi ve Evlerde Uygulanabilecek Pratik Öneriler

Enerjiler her sene değişim gösteriyor. Siz de evlerinizde oluşabilecek olumlu- olumsuz etkiler için hazırlıklı olun. Basit bir takım ipuçlarıyla evleriniz de farklılıklar yaratabilirsiniz… Bu senenin hangi yönleri aşk hayatınıza olumlu yansıyacak, sınavlara hazırlananlar, kariyerinde yükselmeyi amaçlayanlar hangi yönün enerjisini kullanmalı, en bereketli yönler hangileri, hastalık gibi olumsuz etkilerden nasıl kaçınabiliriz….

  • Kişisel Doğum Bilgileri ile 2020 Yılına Bakış

Her sene farklı elementler ile etkisini gösteriyor… Bu senenin elementleri Metal ve Su… Sizin için ne diyor… Bu senenin şanslı veya çatışma içinde olacak burçları hangileri? Sahip olduğunuz Çin burcuna ait öngörüler…

Katılımcıların daha önceden verecekleri doğum bilgilerine göre kişisel haritaları üzerinden 10 dakikalık bireysel görüşmeler de yapılacaktır.

Atölye Ücreti : 170 tl

Katılım için: latelieres@latelieres.com   ya da info@madeinfengshui.com

 

 

Saat

13. şubat (perşembe), 14:00 - 13. şubat (perşembe), 16:00

Konum

Latelier - Etiler - İstanbul

Yorum Yok

Sorry, the comment form is closed at this time.

X