2024 EJDERHA YILINDA 4 SÜTUNUMUZ

2024 EJDERHA YILINDA 4 SÜTUNUMUZ

EJDERHA YILINDA 4 SÜTUNUMUZ

Doğum anımızda saat, gün, ay ve yıldan gelen 4 temel etki alırız. Bu etki 4 sütunla ve her sütunda 2 element ile belirlenir. İşte buna da “Kaderin 4 Sütunu” denir. Buradaki 8 elementin birbiriyle olan ilişkisi, kişinin hayatı ile ilgili bilgileri verir.

Her sene yeni elementler ile beraber gelir ve bu elementlerin makro sonuçları olduğu gibi, mikro düzeyde de doğum haritalarımıza farklı etkileri olur.

2023 senesini belirleyen elementler ise, Ejderha burcunun elementi olan YANG TOPRAK ve üzerinde bulunan YANG AĞAÇ Elementi. Yang Ağaç bize dimdik durmayı pes etmemeyi; Ejderha ise zorluklar karşısında gerekirse tek başına mücadele etmeyi öğretecek. Hem fırsatlarla, hem de zorluklarla dolu bir yıl diyebiliriz. Seneyi iyi yönettiğimiz, değişime uyum sağladığınız sürece senenin zorluklarını avantaja çevirebilir, fırsatları yakalayabiliriz. Ejderha, diğer Çin astroloji hayvanlarının aksine koruyucu sembolü olmayan bir hayvandır.Ay takvimine göre, bu sene yeni yıl 10 Şubat’ta kutlanacak. Ancak güneş takvimine göre elementler ve enerjilerin değişimi ise 04 Şubat’ta

Sene genelinde haritalarımızla ilgili bilgiye sahip olmak, hangi konularda zorlanacağımızı, nerelerde uyumlu olacağımızı bilmek ve potansiyelimize göre hareket etmek daha doğrusu bu yol haritamızı anlayabilmek bizim sene ile uyumlu hareket etmemizi sağlayacaktır.

Ay takvimine göre, bu sene yeni yıl 10 Şubat’ta kutlanacak. Ancak güneş takvimine göre elementler ve enerjilerin değişimi ise 04 Şubat’ta

Daha derin danışmanlık almak, potansiyelinizi öğrenmek, kariyerinizi belirlemek, ilişkilerinizi anlamlandırmak, sağlığınız ile ilgili konuları anlayabilmek, hayatınızda alacağınız kararlarda olumlu günlerinizi seçmek,  yani bir çeşit yol haritanızı öğrenmek isterseniz www.madeinfengshui.com adresinden bizimle iletişime geçebilisiniz.

EJDERHA YILINDA 4 SÜTUNUMUZ – UYUM                       

Ejderha, Çin astrolojisinde, yetki, saygınlık, şeref, başarı, şansın simgesidir. Ancak herhangi bir sembolik yıldız etkisi taşımaz. Bu gün UYUM getirecek olan elementten bahsedelim ve hepimize olumlu katkılar sağlayacak bir yıl olsun diyelim…

Doğum anında, 4 sütunun herhangi bir Yer hanesinde; öncelikle HOROZ, olanlar, Ejderha senesi ile bir “Uyum” oluşturacakları için, 2024’ ü daha rahat ve uyumlu geçirecekler diyebiliriz.

Uyum, doğru kararlar almayı, sene içinde karşımıza çıkan problemleri daha rahatlıkla çözmeyi, akışta ve huzurlu olmayı getirir.

Horoz yılları: 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Horoz Ayı: 07 Eylül – 08 Ekim

Horoz Saati: 17.00-19.00

Günler çok sayıda olduğu için belirtilmemiştir.

Aynı uyum, tablosunda MAYMUN ve FARE elementi BERABER olan ve “SU” olumlu elementi olanlar için de geçerli olacaktır. Çünkü bu elementler Ejderha ile 3’lü olarak bir araya geldiklerinde Su uyumu yaratırlar.

Maymun yılları: 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Maymun Ayı: 07 Ağustos – 08 Eylül

Maymun Saati: 15.00-17.00

Fare yılları: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Fare Ayı: 07 Aralık – 06 Ocak

Fare Saati: 23.00-01.00

Günler çok sayıda olduğu için belirtilmemiştir.

Akışta ve yumuşak bir yılın keyfini çıkartın.

EJDERHA YILINDA 4 SÜTUNUMUZ – ZITLIK

Unutmayalım ki hayat yolculuğumuz kutuplar arasında gider gelir. Önemli olan bu noktalarda dengede kalabilmek ve her iki kutubun da varlığını kabul edebilmektir.

Çin Astrolojisinde doğum tarihimize göre çıkan astrolojik haritamız, her senenin gelen elementleri ile bir araya geldiğinde kimi zaman uyum, kimi zaman da zıtlık oluşturur. Zıtlığı her zaman söylediğimiz gibi sadece olumsuz algılamamak lazım. Yeni bir başlangıç yapmak için bir şeyleri değiştirmek gerekir. Her ne kadar konfor alanlarımızdan çıkmakta zorlansak da, değişimler dönüşümlere, fırsatlara, yönlere kapı açar. Zıtlık dönemlerinde bilinçli hareket etmek önemlidir. Zıtlığa girenler de hemen üzülmesin. Sene içinde, direnmeyip, kendi iradeleri ile yapacakları her türlü değişim, hareket, karar onlara, Ejderha senesi içinde yeni fırsatlar açacaktır.

Doğum anında, 4 sütunun herhangi bir Yer hanesinde, “KÖPEK” elementi olanlar; Ejderha yılı ile zıtlığa girecekleri için, daha çok seyahat, iş değişikliği, ev değişikliği yaşayabilirler, sene boyunca sosyal konularda ve insan ilişkilerinde zorlanabilirler. Bu tarz bir “Zıtlık”, hareket, kaza ve değişim de getirir.  Bu etkiyi, ev-ofis-iş, değiştirerek ve bol bol seyahat ederek dengeleyebilirsiniz. Ancak, bu değişimleri gerçekleştirirken her türlü riskli sayılabilecek aktivitelerden kaçınmak, daha dikkatli, daha temkinli hareket etmek, sağlık kontrollerini aksatmamak en doğrusu.

Doğum anında, 4 sütunun herhangi bir Yer hanesinde, “EJDERHA” elementi olanlar; 2 Ejderha elementi bir araya geldiğinde ise seneye bir çeşit kafa tutmak anlamına gelir.

Ejderha veya Köpek elementi doğduğunuz yıl da olabileceği gibi, ayda veya günde de olabilir. Haritada olup olmadığı kadar nerede bulunduğu da önemlidir. Eğer ki gün sütununuz da bulunuyorsa, sizin; çekirdek ailenizle, etrafınızdaki ilişkilerinizle, partnerinizle sıkıntı çıkarırken, ay sütununuzda ise, ebeveynlerinizle ve iş hayatınızla ilgili konularda problemli dönemler yaratabilir. Köpek ve Ejderha yıl ve aylarını aşağıdan bulabilirsiniz ancak günler çok fazla sayıda olduğu için burada belirtmedik.

  • Köpek Yılları: 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018
  • Köpek Ayı: 08 Ekim / 07 Kasım
  • Köpek Saati: 19.00-21.00
  • Ejderha Yılları: 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
  • Ejderha Ayı: 04 Nisan / 05 Mayıs
  • Ejderha Saati: 07.00-09.00

Zıtlığa girdiğiniz senede, senenin etkisini yumuşatmak için, uyumlu hayvan sembolünü taşımak ise bir çeşit korunma sağlar. Ejderhanın dost sembolü “HOROZ”, karşılaşabileceğiniz aksaklıklarda sene boyunca daha güçlü durmanıza yardımcı olacaktır.

Not: 🛍️ Koruma sembolü satın almak isterseniz DM’den mesaj atabilirsiniz. Horoz serisi ile ilgili ürünlere Bio daki Linkten de bakabilirsiniz 🐓

bit.ly/41Xic1T

Hepimizin, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmemiz dileğiyle, herkese şimdiden iyi seneler.



X